basescu, geamanul de la Cotroceni, oare? (mai sa fie!)

ravna bisericeasca vine de la Moscova, Basescu il imita pe tovarasul Putin, pretinzand bisericii nationale sa mentina romanitatea!

Insa crestinismul ca expresie diasporica si parazitara a iudaismului, expresia universalizarii de catre misionari si in chip NEDORIT, de catre greci ori latino-romani, a iudaismului de acum doua milenii, nu are de fel menirea de a pastra romanitatea/romanismul, nici slavo-rusismul nici polonitatea ori germanitatea, Vaticanul stie sa afirme UNIVERSALITATEA bisericii romano-catolice, punctum! Ortodocsii nu stiu inca atata lucru! Cultul inchinat unui iudeu din Betlehem, a carui mama, iudeea/evreica Miriam/Maria era din Nazareth, Dumnezeul monoteismului crestin fiind nimeni altul decat YAHWE, desi astia sunt suficient de antisemiti sa nu traduca exact semnificatia cuvantului nelipsit din liturghie: HALLELUYIAH, unde se afla numele lui Dumnezeu, cel invocat: preamariti-l pe YAHWE, "hallelu et Yahwe!", intr-un cuvant!
cre(s)tinii de ortodocsi, impertinentii, doresc sa ne invete pe noi, evreii vorbitori de yivrit, limba originala a iudaismului si a tuturor celor care au scris in greaca/elena, evangheliile, care e adevarul, lucru lamurit de catolici inca din nesfarsitele controverse scholastice medievale, la ortodocsi se rezolva totul prin ceva pogromuri….
Ortodoxia pravoslavnica romaneasca celebreaza, parese, in jurul unui PORC..taman Nasterea lui Jesus Christ, iudeul iudeilor, (cea mai mare "Iuda"!), "Rex Judeorum", care n-a mancat nicicand porc, acesta fiind interzis lui Messia, precum si oricarui adept al acestuia!, deci traditia romaneasca a Craciunului porcin contravine flagrant respectului fata de micul evreias, Iisus, cel din Bethlehem, in Iudeea, traditia romaneasca a Craciunului cu porc pe masa este o profanare, o oribila taranie barbara, o tiganie… 
Crestinismul nu poate fi utilizat ca tezaur nationalist romanesc, crestinismul ori este IUDEO-crestinism ori nu e de fel ! povestea acestuia privindu-i pe vorbitorii de ebraica/yivrit, pe evrei, ailalti sunt, imi permit s-o zic, doar niste intrusi, drept urmare a oficializarii interesate a crestinismului primar strict evreiesc de catre barbari, Constantin cel Mare, un inspaimantator criminal fiind unul din autorii acestei "intruziuni" neavenite a …paganilor politeisti din Europa greco-latina intr-o poveste referitoare numai la noi, evreii, (singurii care stim cui si in ce fel NI se adreseaza  ceea ce astia  numesc "Biblia", Evangheliile, cu tot bla-bla-bla-ul exegetilor grecotei bizantini, rusniaci, bulgaroi sau sarbotei, poliloghie pe care se ridica ditamai esafodajul teologic de tip erzatz, al teologiei ortodoxe-bizantine) singurii ce au fost obligati de Reforma Luterana sa ia "ab fontibus" totul au avut sansa sa devina oarecum mai loiali, mai fair-play in impostura si impertinenta celor doua milenii de persecutii fioroase pe care ni le-au "servitara" noua, evreilor, crestinii !
Au "lucrat"cu deosebita ravna si aplicatie acesti neofiti ai iubirii de Aproapele, cum stim, ultima lor "mandrie" si proba de pricepere a crestinismului ca formator si conservator al romanitatii/romanismului, avand loc in timpul celui de-al doilea razboi mondial, "proba" denumita si astazi ca Holocaust/ Shoah…
Papa Benedict al saisprezecelea, fostul cardinal Josef Ratzinger, a afirmat cu limpezime si raspicat: J.C. inseamna Iudaism, asta-i!
Basescu, tovarasul Basescu, a dat o indicatie "pretioasa" si o explicatie ceausist-redundanta: noi, Statul roman ne dorim o biserica Nationala pentru ca BOR se ocupa cu  zisa romanitate, asta-i misia ortodocsilor, sa ne pazeasca de venetici, de strrraini, de Occidentul decadent, cu alte cuvinte, sa nu ne depeizam, sa ne pastram autenticitatea national-socialista si ceausista, to’arsi!…
 Sigur, bravos pecere!, asa-i, nenea Base, apoi cum le mai zici matale… si, zau, ca tare rrrivulutioner mai te afli, bre, bre, bre! Noroc de BOR, ortodoxia scapa Romania de democratie, nu-i asa, Basescule?! Atunci, pe cand o frumusica de Republica Ortodoxica Fundamentalista rrrumana de Dambovitza? Si, pe cand o teocratie pravoslavnica de Slobozia & Cotroceni pe mandre plaiuri dobrogene? 
No problems, Basescului ii place sa suguiasca in stilul amicului Volodea din Kremlinul moscovit, este un pseudo-geaman de-al lui Vladimir Vladimirovici Putin, asta avand un nume evocator de Lenin si de J.C. care tocmai lasase zisa despre cale, drum, "Eu sunt Calea!", in limba rusa, adorata la Cotroceni, desigur, in mare taina… ecleziastica, Cale inseamna Putin…imi pare…
Luati-o (falsa incercare de a va convinge de mai sus…) "cum grano salis", adica drept "difficiles nuggae", adicatelea palavre, doar!
Mai sa fie!…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s