presidentiale

Crin Antonescu e un politruc, unul versat! Mircea Geoana e mai putin politician, dar asta i se iarta! Au denigrat si desfiintat PNTCD-ul iar acum se "ingrijoreaza" pe tarisoara si agricultura; au un electorat imens, social-democrat, direct mostenit din vechiul PCR, un electorat facator si iubitor de dictatori si de totalitarisme, un Marean Vanghelie, parvenitul descurcaret le este conducator, apreciat pentru "ambitie", o ambitie politcianista, de fost tov militioner amenintator, intimidarea dusmanilor existenti sau inexistenti ramanand manevra predilecta a socio-democratilor cripto-ceausisti…partide politive deja-vu, deja-vecus; am scris pe twitter-ul Yahoo! Mail-ului meu! 

Crin Antonescu seamana cu Obama, presedintele republican: este un bun clantau, un avocat pro-domo de virtuozitate; dar nu mai putin este si un "frate iezuit"! Maniere impredictibile; facies-ul il arata rece, are in afisele raspandite pe stalpii din oras o privire de ofiter nazist, oarecum dispretuitoare, parand lipsit de omenie sau de umanism, o expresie de aroganta, desi are trasaturi rusesti, foarte fine, delicate! eventual un viitor tzar, posibil satrap asiatic; ce este de natura dubioasa, demagogica e faptul ca invoca bunul simt! Pioasa doleanta, bunul simt! Pare adresata doar naivilor, in caz ca intr-o tara parsiva ca Romania mai exista inca naivi, demagogia romaneasca a dlui Crin Antonescu este chemata sa se autodemaste in non-castigatoare! De altminteri si numele sau de floare il indica "un malhereux candidat", numele lui Mircea Geoana fiind din plin un semn pentru electoratul abil si in-format ca reprezinta tocmai esecul, iar Crin Antonescu nu s-a jenat sa-l numeasca "mort", zicandu-i entuziasmat lui Basescu, la Cluj-Napoca, intr-o intalnire televizata, ca il considera doar pe el viu, puternic, "Mircea Geoana nu este viu ca dvs, de loc!"… Asadar, Crin Antonescu l-a indicat pe M.Geoana ca pe unul mort, lipsit de viata pe care o degaja Basescu, presedintele pentru care imi imaginez ca au votat in unanimitate, in primul rand unul cum este dl.Antonescu, cel de care nu contenesc a ma minuna rar se poate vedea atata…."iluzionism", un prestidigitator politic acest politruc national-liberal ce face apel suspect de tenace la atat de strainul bun-simt, atat de nedoritul in cetatea lor bun-simt, subiect de vesnica batjocura, invocat versatil "impotriva naturii"bunului simt, aici in Romania campaniei prezidentiale demonstrand un complet inactual si inexistent bun-simt; au invatat multe de le politrucii militioneri, patronii la care au scolit ei toti! 
In fapt mai curand el apeleaza la "ordinea de stat si de partid", apeleaza la obedienta si disciplina militara, asa cum acum si ceilalti candidati apeleaza in calitatea de temniceri cu experienta intr-o tara politieneasca, Romania! Israelul este o cazarma politieneasca, ramas in plin razboi rece si gata sa se napusteasca impotriva Iranului lui M.Ahmadinejad, vizand nesfarsirea caci sionismul este doar expansiune si teroare….
Acum, CA pare ca face balet pe langa BOR, se gudura pe langa prelatii ortodocsi-securisti, carora le este desigur CLIENT si chiar si in asta seamana perfect cu ceilalti doi candidati importanti, ca doua picaturi de apa! Fiecare din ei incearca sa-si hipnotizeze electoratul! si-au construit o charisma, sunt seductivi si atractivi si lipiciosi ca hartia de prins muste! 
Orice, mie sa nu-mi invoce aici "bunul simt": de la ei venind se intelege si se re-aude ceva de felul cunoscut, redundant:-"stati linistiti, tovarasi!", cum ar veni indemnul provocator, challenging, declansator de revolutii, indemnul pidosnic la cumintenia auditoriului dar si aceea a lingaului, a gudurailor tineri sau mai batrani, cu state in vechiul utece sau pecere…Bun-simt la astia care miros urat a gainari si juganari, a brute si tortionari inseamna "intunericeala" si pumnul cenzurii totalitare viitoare, ca pe vremea "impuscatului "lor.."
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s